Search results for "personvern"

Results 1 - 10 of 11 Page 1 of 2
Sort by: Date Results per-page: 10 | All

Personvern og cookies

Personvernerklæring for Norges Eiendomsmeglerforbund   Behandlingsansvarlig Norges Eiendomsmeglerforbund, heretter NEF, tar ditt personvern på alvor. NEF, ved administrerende direktør Carl O. Geving, er behandlingsansvarlig og har ansvaret for at opplysningene som vi har om deg brukes i tråd med personvernlovgivningen. I denne personvernerklæringen gir vi deg informasjon om hvordan vi bruker og beskytter dine personopplysninger…

Samtykke til utlevering av personopplysninger

Ved å gi ditt samtykke her vil NEF utlevere personopplysninger (navn og arbeidssted) til våre samarbeidspartnere på denne konferansen. Våre samarbeidspartnere er selvstendig behandlingsansvarlig for de opplysningene de får fra oss. NEF har inngått avtale med hver enkelt samarbeidspartner som beskriver hvilke opplysninger de får fra oss og hva disse opplysningene kan brukes til. I…
Read more » Samtykke til utlevering av personopplysninger

GDPR trer snart i kraft – er du klar?

Den nye personvernloven, og GDPR (EUs personvernforordning) vil trolig tre i kraft i Norge i løpet av juli. NEF har hatt fokus på dette temaet på kurs det siste året, senest på NEFs Vårkonferanse i Bergen nå i mai. Forbrukerrådgiver Carsten Pihl og juridisk rådgiver Katerin Lind-Klev holder kurs om personvern og GDPR for eiendomsmeglere…

Innmeldingsskjema

Meld deg inn i Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) ved å benytte deg av vårt innmeldingsskjema nedenfor. Faktura for medlemsskap vil bli sendt per e-post ved mottatt skjema.  Kostnader ved medlemskap i Norges Eiendomsmeglerforbund (PDF - åpner i nytt vindu) NB! Landsmøtet i NEF 2020 vedtok en ny kontingentstruktur for forbundet. For 2021 er lokalforeningskontingenten innbakt i…

Kjøpsvilkår for NEF-kurs

Her finner du informasjon om påmelding, kursavgift, kursdokumentasjon, avmeldingsregler, kursbevis og behandling av personopplysninger. Påmelding All påmelding til NEFs kurs og konferanser er bindende. Dette fremgår tydelig av våre kursinvitasjoner. De som melder seg av må derfor dekke kursavgiften. Den som blir forhindret fra å møte til kurs hun/han har meldt seg på, kan uten…

Proptech – hva kan vi vente i 2018

4 trender å følge i digitaliseringen av bolighandelen i 2018. Av: Carsten Henrik Pihl, analyseansvarlig i NEF Eiendomshandelen blir digitalisert en liten bit av gangen. Her er fire trender som vil påvirke bolighandelen i 2018. 1. Personalisering og personvern Med økende grad av digitalisering vil man kunne utnytte data til å personalisere opplevelsen for forbrukerne.…

Om hamstring og datakirkegårder i personopplysningslovens tid

Eiendomsmeglere og foretak har stor tilgang på personopplysninger og bransjen har i stor grad lagt seg til arbeidsmetoder som innebærer at man gjør bruk av og lagrer personopplysninger, blant annet til markedsføringsformål, i stort monn. Av: Terje Bergem, høyskolelektor ved Handelshøyskolen BI og advokat - Artikkelen ble først publisert i Eiendomsmegleren nr. 3 2020) For…
Read more » Om hamstring og datakirkegårder i personopplysningslovens tid

GDPR – Hva betyr det for vår virksomhet?

Eiendomsmeglere er i likhet med alle andre virksomheter som behandler opplysninger om kunder og ansatte bundet av personvernlovgivningen. Dette får betydning når personverndirektivet - GDPR trer i krav i mai 2018. Av: Senioradvokat Nina Thjømøe, Homble Olsby Den 25. mai 2018 trer EUs nye personvernforordning GDPR – The General Data Protection Regulation – i kraft,…

Meglers huskeliste ved salg av smarte bygg

Interessen for smartbygg øker både blant eiere og leietakere, og flere aktører i eiendomsbransjen utvikler og markedsfører smarte bygg. Ved salg av smartbygg er det enkelte forhold eiendomsmegler bør være oppmerksom på ved forberedelsen av salget. Også når eiendomsmegler bistår med utleie, er det enkelte aspekter ved smartbygg det er lurt å være bevisst på.…

TRYG fortsetter som forsikringsleverandør

TRYG fortsetter som forsikringsleverandør for ForsikringsFondet (NEFS) - Sikkerhetsstillelse, ansvar- og kriminalitetsforsikring. Gjennom ditt medlemskap i ForsikringsFondet skal du være trygg på å ha fordelaktige vilkår og pris på din forsikringsordning. For å sikre dette, sjekker derfor ForsikringsFondet forsikringsmarkedet regelmessig. Forsikringsordningen har vært ute på anbud denne våren og seks forsikringsleverandører ble invitert til å…