Slik eliminerer du tidstyven AML

Partnerannonse

Næringsmeglere har fått en ny tidstyv å forholde seg til. Antihvitvaskingsloven krever rutiner, kontroll og nøysom oppfølging. I en bransje som i hovedsak dreier seg om å skape gode kundeforhold, kontakter og salg, har dette vist seg å være en stor utfordring. Vi ser kompleksiteten av å operere i en kommersiell, men også strengt regulert bransje. Finanstilsynet banket på døren til en rekke eiendomsmeglingsforetak i slutten av 2018 og resultatene var nedslående. Så hvordan skal vi sikre dokumentasjonen og oppfølgingen som antihvitvaskingsloven krever, uten at det går ut over deres tid i felt?

Svaret ligger i teknologi

Vi vet at systemer rettet mot næringsmeglere ikke har blitt prioritert i mangel på store aktører som driver den teknologiske innovasjonen, men vi er klare til å hjelpe.Quesnay har bidratt til at regulerte næringer holder seg compliant i 10 år gjennom solide, fleksible og brukervennlige løsninger. Digitalisering og automatisering av arbeidet som stjeler timevis av arbeidsdagen, er en investering i fremtiden og i deres kunder. AML-mapper til hver enkelt kunde og sak, knoting i Excel og tidkrevende prosesser med innhenting av dokumenter er tidsbruk som kan elimineres.

Mangelen på digitalisering og automatisering er ikke bare en tidstyv internt, men et hinder i kundereisen til deres sluttbrukere. Behovet for et profesjonelt system som tar for seg jobben med å hente inn de riktige opplysningene merkes av kundene deres. Næringsmegling skiller seg fra boligmegling på flere områder, men lengden på kundeforholdene er vesentlig. År med pleie av relasjoner forstyrres av stadig innhenting og kontroll av opplysninger. Quesnays systemer senker terskelen slik at dere kan fokusere på kjernevirksomheten deres, ikke på å være etterforskere.

Konkurrer om kundene, ikke om AML

Å gå sammen som bransje for å kreve tilpassede løsninger rettet mot næringsmeglere er første steg i prosessen. Tiden for å godta mangelfulle systemer er forbi, og et bransjesamarbeid kan skape oppmerksomheten som er nødvendig. Arbeidet er allerede i gang og flere aktører har sett verdien av en å skape en plattform for samarbeid og diskusjoner. Quesnay går i bresjen og ønsker å bidra til økt fokus på næringsmegling. Vi vil vite mer om hvordan arbeidshverdagen deres ser ut for å kunne tilpasse oss etter deres behov.

Effektivt, brukervennlig og compliant

Siden 2010 har vi utviklet og optimalisert løsningen som automatiserer og effektiviserer de tidkrevende prosessene hvitvaskingsloven krever. Med domenekunnskap innen teknologi, finans og jus sørger vi for at dere får en brukervennlig og compliant løsning fra A til Å, som gjør livet lettere både for dine ansatte og for dine kunder.

Næringsmeglere, vi ser dere og vi vil hjelpe dere i kampen mot hvitvasking. La teknologien vår ta seg av AML, så dere kan fokusere på det dere er flinke til.

Kontakt oss på Quesnay.com eller send en melding til vår markedsavdeling ved Isabella på 957 99 814. Vi gleder oss til å høre fra dere.

Print Friendly, PDF & Email

NEF på kartet

Kontakt oss

Norges Eiendomsmeglerforbund
Apotekergata 10
0180 Oslo

Telefon: 22 54 20 80
E-post: firmapost@nef.no
Ansatte: Se ansatte i NEF
Pressekontakter: Se oversikt

Viktig når du redigerer profilen:

Her kan du deler av profilen din og legge til informasjon om deg. Du kan også endre passord for innlogging til Min NEF.

Her er noen små kommentarer knyttet til feltene:

Bilde: Last opp for å vises på "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider.

Vises på Finn eiendomsmegler: Kryss av her for at du vises i eiendomsmegleroversikten for bolig/fritidsboliger på NEFs forbrukersider. (Vil være aktuelt for de fleste, men kanskje ikke for de som kun jobber administrativt, med oppgjør eller med næring.

Tittel: Velg en av våre forhåndsutfylte, eller velg "Annet" for å skrive inn egen tittel.
NB: Du skriver inn tittelen i linjen under der det står "Annet". Husk "MNEF" til slutt!

Profilsidelink: Legg inn lenken til din kontakt-/profilside hos din arbeidsgiver. Denne lenken vil vises i "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider, slik at forbrukere kan lese mer om deg.

Andre endringer gjøres av NEF sekretariat. Send oss en epost: firmapost@nef.no