NEF til Arendalsuka

Arendalsuka er større en noen gang og representanter fra Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) reiser ned for å være med på flere arrangementer.

Arendalsuka har i år rekordmange arrangementer, og har i antall besøkende faktisk gått forbi Almedalsveckan på Gotland som var inspirasjonskilden til å starte opp i Arendal. I år er det hele 1067 forskjellige arrangementer, og det er i løpet av uken ventet over 70 000 besøkende til sørlandsbyen.

Vil den norske boligmodellen bestå?

Tirsdag 14. august arrangerer NEF boligdebatt sammen med Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL) og Huseiernes Landsforbund (HL). Hovedtema for debatten er hvordan dagens unge  i framtiden skal ha muligheten til å komme seg inn på boligmarkedet.

Vi er så heldige at vi har fått kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) til å fronte regjeringen boligstrategi i debatten. I tillegg stiller Siri Gåsemyr Staalesen og Karin Andersen som er boligpolitiske talspersoner for henholdsvis Arbeiderpartiet og SV. I debatten bli organisasjonene representert ved Carl O. Geving (NEF), Thor Eek (NBBL) og Morten Andreas Meyer (HL).

Debatten starter kl. 15.00 på Cafe Viktor og alle er hjertelig velkommen. Mer informasjon finner du her.

Har du ikke anledning til å komme til Arendal kan du også se den direkte på TV2 Nyhetskanalen.

Trygg bolighandel

Onsdag 15. august skal Carl O. Geving også delta i debatten om trygg bolighandel i regi av Norsk takst. Den er på Hill Bar og restaurant kl. 10.00. Mer informasjon finner du her. 

Hele programmet til Arendalsuka finner du her.

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email