Automatiserer digital markedsføring av boligeiendom

Marketer Technologies er en ledende norsk leverandør av automatisert digital markedsføring av boligeiendom som har slått an internasjonalt, og i disse dager lanserer Norges første boligportal kun for nybygg.

Av: Tarik Mustedanagic, Marketere Technologies– Artikkelen ble først publisert i Eiendomsmegleren nr. 5 2020.

Vi har jobbet lenge med eiendomsbransjen og markedsfører i dag om lag en tredjedel av alle boligsalg i Norge. Vi tilbyr en automatisert, effektiv og brukervennlig plattform for digital markedsføring av både brukt og ny boligeiendom, og har samarbeidet tett med meglerkjeder og utbyggere i mange år. Løsningene er skreddersydd for kundenes ulike behov og er sømløst integrert med deres systemer.

Vi betjener eiendomsaktører i en rekke land, deriblant i USA, Storbritannia og Australia i tillegg til Norden, og er blant «proptech» aktørene internasjonalt som driver utviklingen innen markedsføring og salg av boligeiendom fremover.

For eiendomsmeglere

Amir Folkestad Habhab, CEO

Marketer er en ledende aktør når det kommer til digital markedsføring av bruktboliger. Vi samarbeider tett med blant annet DNB Eiendom, Krogsveen og Sem & Johnsen, og tilbyr automatisert markedsføring både før, under og etter boligsalg. Ved bruk av plattformen vår kan du som eiendomsmegler redusere kostnader, øke resultater og selge eiendom raskere.

For utbyggere

Med vår automatiserte programvare for markedsføring og salg av nybygg har vi skapt en brukervennlig løsning for utbyggere, deriblant for Selvaag Bolig, Solon Eiendom og Skanska. Plattformen vår sørger for presise prognoser og en sterkere, mer strømlinjeformet markedsoperasjon, samt vesentlige lavere markedsføringskostnader og de beste resultatene over tid.

Vi har nå nylig utvidet produktporteføljen vår med en ny og spennende portalløsning for nybygg i Norge.

Eiendom.no

Det norske markedet har manglet en samlet oversikt og markedsplass for bolig i nybygg, et sted der alle prosjekter fra alle utbyggere kan finnes samlet – og der interessenter og kjøpere har fri, oversiktlig tilgang. Nå er Eiendom.no her, Norges første boligportal kun for nybygg. Her legges både kommende, påbegynte og salgsklare prosjekter ut, sømløst og helt kostnadsfritt, og fremhever de tusenvis av nye hjem som oppføres hvert år.

Med fokus kun på nybygg, kan Eiendom.no tilby informasjon og funksjonalitet som er rendyrket for de behovene og innovasjonsmulighetene som ligger i nybyggbransjen. Visjonen for tjenesten er å gjøre det så enkelt og engasjerende som mulig å oppdage, følge og kjøpe nye boliger.

Gjennom Eiendom.no har vi nå lansert fundamentet for denne retningen, og det vil løpende bli lagt til ny og spennende funksjonalitet som bygger videre på dette. Målene skal nås ved å dra nytte av ny og relevant teknologi, en empatisk tilnærming til brukeropplevelsen og å etablere smarte integrasjoner med ulike samarbeidspartnere.

“Etterspørselen blant utbyggerne har vært stor, og vi ser et tydelig behov for å ha en egen boligportal utelukkende for nybygg. Vi er fortsatt i det tidlige stadiet, men får allerede svært god respons fra både utbyggerne og meglerne i nybyggbransjen. En viktig ingrediens for videre utvikling av Eiendom.no blir å lytte aktivt til brukerne, utbyggerne og meglerne, og å motta tilbakemeldinger fra dem alle. Vi gleder oss!”

Ønsker du å publisere dine prosjekter helt kostnadsfritt, på Norges første boligportal utelukkende for Nybygg? Ta kontakt med oss i dag på support@eiendom.no så tar vi en hyggelig og uforpliktende nybygg-prat.

Print Friendly, PDF & Email

NEF på kartet

Kontakt oss

Norges Eiendomsmeglerforbund
Apotekergata 10
0180 Oslo

Telefon: 22 54 20 80
E-post: firmapost@nef.no
Ansatte: Se ansatte i NEF
Pressekontakter: Se oversikt

Viktig når du redigerer profilen:

Her kan du deler av profilen din og legge til informasjon om deg. Du kan også endre passord for innlogging til Min NEF.

Her er noen små kommentarer knyttet til feltene:

Bilde: Last opp for å vises på "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider.

Vises på Finn eiendomsmegler: Kryss av her for at du vises i eiendomsmegleroversikten for bolig/fritidsboliger på NEFs forbrukersider. (Vil være aktuelt for de fleste, men kanskje ikke for de som kun jobber administrativt, med oppgjør eller med næring.

Tittel: Velg en av våre forhåndsutfylte, eller velg "Annet" for å skrive inn egen tittel.
NB: Du skriver inn tittelen i linjen under der det står "Annet". Husk "MNEF" til slutt!

Profilsidelink: Legg inn lenken til din kontakt-/profilside hos din arbeidsgiver. Denne lenken vil vises i "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider, slik at forbrukere kan lese mer om deg.

Andre endringer gjøres av NEF sekretariat. Send oss en epost: firmapost@nef.no