NEF vil ha flere eiendomsmeglerfullmektiger som medlemmer!

Norges Eiendomsmeglerforbund er eiendomsmeglingsbransjens viktigste talerør. Bli medlem i NEF og vær med å påvirke din fremtid som eiendomsmegler!

NEF har har bransjens største nettverk og har stor politisk gjennomslagskraft, og arbeider med å sikre best mulig rammevilkår for bransjen. Å være medlem i NEF betyr å ta ansvar for egne rammebetingelser! 

NEF arbeider også for å trygge bolighandelen for forbrukerne. Det medfører at NEF-medlemmer i mange sammenhenger er foretrukket av kundene.

Du kan lese mer om vårt interessepolitiske arbeid her.

I NEF er alt fra boligmeglere, næringsmeglere, fagansvarlige, daglige ledere, kjedeledere og gründere medlemmer.

NEF ønsker også å få flere av de unge i bransjen inn som medlemmer.

For medlemskap som eiendomsmeglerfullmektig i 2018 betaler du  normaltsett kr 2400. 

– Mulighet til å påvirke bransjen

Mange av våre unge medlemmer har sett fordelene med å være medlem i sin bransjeorganisasjon. Marthe Brenden er eiendomsmegler MNEF i DNB Eiendom i Bergen, og har vært medlem i flere år:

– Jeg meldte meg inn i Norges Eiendomsmeglerforbund da jeg studerte på BI, for å få innblikk i bransjen. Det har gitt meg muligheten til å påvirke utviklingen av fremtidens eiendomsmegler! Det har for meg vært helt avgjørende, og jeg vil derfor anbefale andre å gjøre det samme. Bli med å gjør en forskjell i bransjen, sier  Marthe Brenden.

(Les mer under bildet)

Marthe Brenden sitter i styret i Vestlandet eiendomsmeglerforening og har ved flere anledninger også snakket om NEFs arbeid for studenter på flere av høyskolene.

ENGASJERT: Marthe Brenden sitter i styret i NEF og har ved flere anledninger også snakket om NEFs arbeid for studenter på flere av høyskolene.

 

Dette kan NEF gi deg som fullmektig:

  • Skreddersøm i etterutdanning

Etterutdanning er ikke obligatorisk i fullmektigtiden, men det kan likevel være nyttig å få med seg viktigste de oppdateringer i lovverk og bestemmelser før man har fått tillatelsen til å drive med eiendomsmegling fra Finanstilsynet. NEF tilbyr skreddersøm i sitt kurstilbud som er tilpasset din hverdag og faglige utvikling.

Se vårt kurstilbud her.

  • Juridisk bistand

Fra tid til annen kan du komme opp i juridiske spørsmål som du ikke vet svaret på selv. Da kan du kontakt NEFs juridisk avdeling som sitter på spesialkompetanse på området.

Les mer om den juridiske bistanden her.

  • Fordelsprogram

Det kan være lurt å sjekke ut dine fordeler og besparelser hos NEFs samarbeidspartnere. NEF-fordelsprogram gir deg blant annet svært gunstig tilbud på biler, advokatbistand og forsikring.

Les mer om NEF-fordelsprogram her.

  • Flere fordeler

I tillegg til nevnte fordeler får du som NEF-medlem magasinet Eiendomsmegleren, tilgang til NEFs ekstranettsider med maler, kontrakter mv., du kan delta i Gullmeglerkonkurransen og du kan benytte deg av NEF-logoen i markedsføringen av deg selg.

Les om flere fordeler her.

Det er 2800 medlemmer i Norges Eiendomsmeglerforbund, men vi vi gjerne også ha deg inn som medlem!

Meld deg inn her!

 

Print Friendly, PDF & Email