Ny lærebok i eiendomsmegling er klar!

NEFs fagsjef Margrethe Røse Solli med korrekturen av ny lærebok.

NEFs lærebok i Praktisk Eiendomsmegling kommer nå i ny utgave. – En unik bok med praktisk gjennomgang av eiendomsmeglerfaget, forteller en av redaktørene.

Læreboken «Praktisk Eiendomsmegling del 1» er hovedlæreboken for eiendomsmeglerstudenter. Den nye utgaven er tredje reviderte utgave. Bokens redaktører er professor dr. juris Tore Bråthen og NEFs fagsjef Margrethe Røse Solli.

OVER: NEFs fagsjef Margrethe Røse Solli med en av de siste korrekturene av boken. Gjennom hele våren og sommerferien har hun, redaktørkollega Tore Bråthen og en rekke gode hjelpere arbeidet med revideringen av «Lærebok i praktisk eiendomsmegling del 1».  

Moden for oppdateringer

Boken ble sist revidert i 2011 og derfor var det på tide med en revisjon nå, forteller Margrethe Røse Solli:

-Det har vært mange endringer både i regelverk og til dels i bransjens måte å jobbe på siden 2011, så boken var moden for en revisjon.

Les også: Eiendomsskatten: Hvordan føre i salgsoppgaven, og hvem skal betale?

God hjelp til revisjonen

Redaktørene har fått hjelp til gjennomgangen av en flere NEF-melemmer med god praktisk erfaring, samt fra NEFs juridiske avdeling.

-Det er gøy å gjøre dypdykk i faget. Boken tar opp mange interessante temaer som det er bra å få et friskt innblikk i, forteller Margrethe Røse Solli. Hun fortsetter:

-Dette er den eneste boken jeg kjenner til som er såpass praktisk lagt opp i forhold til meglerfaget. Det gjør denne boken unik.

Følg NEF på Facebook for oppdateringer om eiendomsfaget!

Viktig for studenter (og andre!)

Tore Bråthen mener at boken er meget viktig for studenter på eiendomsmeglerfaget:

-Boken inneholder en gjennomgang av faglige spørsmål av direkte betydning for eiendomsmegleres hverdag. Hvert kapittel innledes med en kort introduksjon og avsluttes med en oversikt over viktige ord og uttrykk, som til sammen gir muligheter for repetisjon av fagstoffet i kapittelet.

Tore Bråthen forteller også at boken avsluttes med en forklaring på ord og uttrykk som benyttes i forbindelse med eiendomsmeglingen, og er derfor et nyttig oppslagsverk.

Men ikke bare studenter vil ha nytte av boken, mener fagsjef i NEF Margrethe Røse Solli:

-Boken er nyttig også for megleren som er ute i praktisk arbeid. I boken vil du bli oppdatert på det siste innenfor regelverk og praksis i bransjen.

 

Kjøp boken her! Læreboken vil koste 780 kroner, og er i salg fra siste uken i august. Boken finnes i fagbokhandlerne på lærestedene, og kan bestilles direkte fra NEF her.

 

BLI MEDLEM I NEF: Norges Eiendomsmeglerforbund arbeider for eiendomsmeglernes rammebetingelsre og er bransjens talefør utad. Bli studentmedlem og få gode fordeler. Les mer her!

Print Friendly, PDF & Email