Gullmegleren 2017

gullemegler2017_hvitGullmegleren er konkurransen for medlemmene i Norges Eiendomsmeglerforbund

NB: Ny frist for levering er 5. april 2017

Vinnerne vil bli kåret på NEFs vårkonferanse i Trondheim 11. mai.

Dette er årets kategorier:

Beste markedsføring av brukt bolig

I denne kategorien vil all markedsføring av brukte boliger/fritidsboliger bli bedømt. Dette gjelder all type markedsføring, papirbasert, web, digitalt m.m.

 

Beste markedsføring av ny bolig/prosjekt

I denne kategorien vil all markedsføring av nye boliger/prosjekterte boliger/fritidsboliger bli bedømt. Dette gjelder all type markedsføring, papirbasert, web, digitalt m.m.

 

Årets innovasjon innen eiendomsmegling

I denne kategorien ser vi etter innovative tiltak vedrørende eiendomsmegling og trygg bolighandel i fremtiden, initiert av et medlem i NEF.

 

Årets megleroppdrag

I denne kategorien ser vi etter den beste historien om det mest spesielle eiendomsmeglingsoppdraget eller omstendigheter knyttet til oppdraget som gjør det interessant og fortjener å bli omtalt som «årets megleroppdrag».

 

Årets kollega

I denne kategorien bedømmes meglere som har bidratt sterkt til et godt og velfungerende kollegafellesskap. Kandidaten bør ha utmerket seg ved sin evne til å skape samhold og lagånd som bidrar til gode resultater for fellesskapet. Alle stillingsgrupper kan delta i konkurransen.

Påmeldingsskjema til Gullmegleren 2017 finner du her

 

Forutsetninger:
• Kun medlemmer i NEF kan delta og/eller bli nominert i konkurransen.
• Alle bidrag i konkurransen må ledsages av et utfylt skjema der det begrunnes hvorfor nettopp dette/denne bør vinne.
• Alle bidrag innen markedsføringsdelen til Gullmegleren 2017 må være i henhold til gjeldende lover, regler, bransjenorm osv.