Falck Redning

Falck_boligalarm_6

 

Gode rabatter på Falck veihjelp for NEF-medlemmer.

Veihjelp fra Falck
Veihjelp når du trenger det, uansett årsak!

Med et medlemskap i Falck Bil får du assistanse når du trenger det, uansett årsak. Du betaler ingen egenandel og får ubegrenset antall assistanser hvert år. Vi hjelper deg uansett om du er ute på veien eller hjemme i garasjen, i hele Norge og Europa.

NB: Medlemskapet følger bilen og gir rett til hjelp uansett hvem som kjører.

Vi i Falck sørger for at du kommer deg videre om vi ikke får start på bilen din og tilbyr deg fordelene Videre Transport eller Hurtig Frem garantien.

For kun kr 799,- får du 12 mnd veihjelp til bilen din. Etter år 1 får du 10 % rabatt på ordinær pris.

Falck Hjem

Med et medlemskap i Falck Hjem får du assistanse til hjemmet om din bolig får akutt skade på grunn av vind, vann, brann eller liknende. Falck rykker ut for å begrense skadene og sørger for å redde så mye av ditt innbo som mulig, samtidig som vi kan hjelpe deg å rydde opp og forhindre videre skade. Vi iverksetter også midlertidige tiltak for å gjenopprette sikkerheten, eksempelvis ved å holde oppsyn med eiendommen til andre instanser kommer på banen dersom det har vært innbrudd eller større skade på eiendommen.
Du får også en rekke andre medlemsfordeler, som rabattert vaktmestertjeneste, medisinhenting, nøkkelbrikker med unik ID og årlig tilsendelse av batterier til røykvarsleren.

For kun kr 599,- er du sikret assistanse til hjemmet i 12 mnd. Etter år 1 får du 10 % rabatt på ordinær pris.

Slik bruker du medlemsrabatten:

Bestill medlemskap hos Falck hos kundeservice på tlf 815 68 888. Husk å oppgi at du er NEF medlem.

www.falck.no